Twitter
Facebook
Google+

Op dit moment zijn er bij Easyfeeling geen vacatures. Mocht je je in een of beide profielen kunnen vinden dan staat het je vrij om ons vrijblijvend een open sollicitatie toe te sturen.

Easyfeeling Sauna - Skincare - Wellness is een dynamisch en klantgericht bedrijf waar gastvrijheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Daarom stellen wij  hoge eisen aan onze medewerkers. Het ‘willen verwennen van mensen’ moet onze medewerkers in het bloed zitten. Vriendelijkheid en gastvrijheid moeten een tweede natuur zijn.

Mocht er een vacature zijn, dan zou het 1 van de onderstaande omschrijvingen kunnen zijn. Mocht je jezelf hierin herkennen, laat het dan aan ons weten. Wij nemen, indien nodig, contact met je op om te kijken of je nog beschikbaar bent.

Vacature Sauna/Horecamedewerker(ster)


Wij zoeken:
een medewerker/ster die op een vriendelijke, enthousiaste, stressbestendige en flexibele manier onze saunagasten ontvangt en eventueel diverse keuken- en barwerkzaamheden verricht.


Vacature Wellness/Beauty medewerkster

Wij zoeken:
voor de ondersteuning van onze schoonheidsspecialiste, het ontvangen van onze sauna/beautygasten en eventuele diverse keuken- en barwerkzaamheden een vriendelijke, enthousiaste, stressbestendige en flexibele medewerkster.
Deze medewerkster heeft een afgeronde relevante opleiding.

Voor vrijblijvende  informatie over beide functies: Helen en Dick van Hattem 
Easyfeeling Sauna-Skincare-Wellness, (T) 0314 32 55 01.

Solliciteren? Reageer dan per mail of per post (graag met foto):

Easyfeeling Sauna-Skincare-Wellness
t.a.v. afd personeelszaken
Lorentzlaan 4
7002 HB Doetinchem.
0314 32 55 01
info@easyfeeling.nl

 

Website created by doit-online.nl
Copyright © Easyfeeling 2014